Contacteer ons

Contact Persoon : Joanna

Telefoonnummer : 86-13486330705

WhatsApp : +8613486330705

Free call
Greentec Imaging Co.,Ltd

Co. van de Greentecweergave, Ltd 

  • Greentec Imaging Co.,Ltd
  • Greentec Imaging Co.,Ltd
  • Greentec Imaging Co.,Ltd
Bedrijf Details:
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Verdeler/groothandel, Agent, Importeur, Exporteur, Verkoper
Merken: Uni-Kolor Aantal werknemers: >100
Jaarlijkse omzet: 3M-4M Opgericht Jaar: 2013
Export pct: 60% - 70%
Fabrieksreis > Kwaliteitscontrole >
Inleiding

Co. van de Greentecweergave, Ltd werd opgericht in 2013. Zijn hoofdzaken zijn R&D, de productie en de verkoop van printerverbruiksgoederen. In 2015, breidde het bedrijf zijn nieuwe zaken uit om eetbare drukuitrusting, materialen zoals eetbaar document en de technische diensten aan klanten op het gebied van baksel en decoratie te verlenen. Na meer dan 4 jaar van ontwikkeling, is het bedrijf één van de wereld het grootst en betrouwbaarst van OEM en ODM leverancier geworden.

 

Door de integratie van globale bronvoordelen zoals IP en Recept, introduceerde het bedrijf rijpe technologie en materiaal en begon uitvaardigend Chocolade en Schuimgebakjeoverdrachtblad en suikerdocument om globale verdelers van uitstekende kwaliteit te dienen. De kwaliteit van zijn producten is hoogst erkend door binnenlandse en buitenlandse klanten. Het bedrijf blijft de ontwikkeling van nieuwe producten verhogen om onze partners te helpen de markt uitbreiden en verkoop verhogen. Slechts kunnen op deze wijze wij een win-win situatie tot stand brengen.

 

Wij verheugen ons op uw participatie.

 

Geschiedenis

2013: Richt Greentec-Beperkt Weergaveco. op, 

2013~2014: Nadruk op verkoop van Printer Voor consumptie geschikte Producten.

2015~2019: Massainvoer van het eetbare Document van de grondstoffen b.v. Suiker, Wafeltjedocument, Eetbare Inkt en meer.

2020: Productie van Chocolade en Schuimgebakjeoverdrachtblad en Suikerdocument.

 

 

 

 

 

 

 

Dienst

Ons Bedrijf verleent online kwaliteit en de Off-line diensten:

 

Communicatiedienst: U kunt een bericht op de website verlaten of met onze online verkoop via de onmiddellijke Boodschapper communiceren. Wij zorgen ervoor dat uw bericht binnen 30minutes zal worden verwerkt.

 

De kwaliteitsdienst: Wij zijn bereid om vrije steekproeven te verzenden om ervoor te zorgen dat u goede kwaliteitsproducten kunt kopen.

 

Logistiek en de koeriersdiensten: Wij kunnen huis-aan-huislogistiek en de internationale koeriersdiensten b.v. DHL voor onze klanten schikken. Wij hebben een overeenkomst met de internationale koeriersdienst DHL ondertekend om ervoor te zorgen dat u van de beste het verschepen vervoerprijzen en van de snelste dienst kunt genieten.

 

De betalingsdienst: Voor bedrijven met goed krediet, verstrekken wij betaling op ontvangstbewijs om nul-risico handel voor kopers te verzekeren.

Ons Team

China Greentec Imaging Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0China Greentec Imaging Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 1China Greentec Imaging Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 2China Greentec Imaging Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 3

                Directeur Hui Manager Robin Vertegenwoordiger. De Vertegenwoordiger van Joanna. Jean

     
Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

sales1@edibledeco.com
+8613486330705
86-13486330705